Scoor nú jouw persoonlijke Kleurmania kleurpakket

02 april 2019

Het is Kleurmania bij Team Kappers. Want eindelijk is het zo ver: de lente is weer begonnen!

Nu de zon meer gaat schijnen is het tijd om deze terug in het haar te brengen. Wij hebben daarom voor iedereen met lentekriebels twee prachtige kleurdeal pakketten waarmee jij je haar extra voordelig kan voorzien van highlights of een trendy kleureffect.

ALL-INN KLEURMANIA KLEURPAKKET:

Wil jij liever een subtiele zonnige glans door het haar? Dan is dit all-in kleurenpakket geschikt voor jou! Met twéé kleureffecten creëer jij een prachtig look waarmee je perfect de lente door kan. Kies bijvoorbeeld voor een mooie balayage, babylights of bronde. Zie hieronder wat het pakket inhoudt:

Je krijgt 2 kleureffecten + toner + masker + Invigo shampoo 250ml voor thuis.

  • Voor half lang haar betaal je nu: €80 (normaal €95)
  • Voor lang haar betaal je nu: €90 (normaal €105)

Heb je kort haar en kies je liever ook voor een kleureffect? Dan heb je aan een effect voldoende. Vraag ernaar in de salon!



HIGHLIGHT KLEURMANIA PAKKET:

De tijd is aangebroken om voor een nieuwe frisse lente coupe te gaan. Wie houdt er niet van om er stralend uit te zien, én je lokken te voorzien van lichte highlights. Zodat het net lijkt of jij de zon in je haar draagt. Dit kan nu met onze highlight pakket lees hieronder wat dit pakket jou biedt:

Je krijgt 30 folies + toner + masker + Invigo shampoo 250ml voor thuis.

  • Voor kort haar betaal je nu: €80 (normaal €100)
  • Voor half lang haar betaal je nu: €90 (normaal €110)
  • Voor lang haar betaal je nu: €100 (normaal €120)

 

Naast dat wij ervoor zorgen dat jij de deur uitloopt met de zon in het haar, vinden wij het óók erg belangrijk dat het haar goed verzorgd wordt en je de kleur langer mooi kan houden. Tijdens de behandeling krijg je een toner die de kleur een boost geeft een verzorgend masker die het haar goed voedt en laat stralen. Óók krijg je nu een heerlijk ruikende Invigo shampoo mee voor thuis speciaal om je nieuwe kleur goed te onderhouden.

Voorwaarde: geldig van 1 april t/m 30 juni 2019 prijzen alleen geldig op het hele pakket niet in combinatie met andere acties zolang de voorraad strekt. 

Kijk voor meer informatie op TeamKappers.nl