De Beren

Welkom bij Restaurant De Beren Meppel

Vanaf 10.30 uur kun je bij ons dagelijks genieten van een smakelijke lunch, heerlijk diner of gezellige borrel. Met een uitgebreide kaart is er genoeg keuze voor iedereen. Van sappige burgers en perfect gemarineerde saté tot verse vis voor een vriendelijke prijs. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecôte of tournedos van Nieuw-Zeelandse runderen in gewicht naar keuze. Alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Uiteraard blijven ook de vegetarische gerechten niet achter en is o.a. onze populaire saté vegetarisch verkrijgbaar.

Onbeperkt genieten van onze dagmenu's? Denk eens aan heerlijke spareribs op maandag of boterzachte sliptong op woensdag. Ga naar beren.nl voor het complete overzicht. Ook aan onze kleine berenvriendjes is gedacht! Zij hebben de ruime keuze uit verschillende kindermenu's en we bieden een vrolijke Beren-ijsbeker als nagerecht.

Naast lunch en diner geniet je bij ons ook van een gezellige borrel. Kies bijvoorbeeld voor een borrelplank deluxe met o.a. een variatie van yakitori spiesjes, butterfly shrimp en brood met smeersels.

Geniet elk seizoen van een nieuw 3 gangen keuzemenu. Het lentemenu zit vol heerlijke gerechten die je laat genieten van de lente. Denk hierbij aan een frisse vitello tonnato of truffelkroketjes met gerookte zalm vooraf en kalfsentrecôte of vegatarische pasta bolognese als hoofdgerecht. Bekijk het hele menu op www.beren.nl

 

Diner & Film

Geniet van een compleet avondje uit met ons Diner & Film arrangement voor maar 31,-. Je ontvangt een 3 gangen keuzemenu en een kaartje voor een willekeurige film bij Luxor. Luxor Cinemas bevindt zich direct naar ons restaurant.

 

Sharing Dinner

De naam verklapt het eigenlijk al, dit overheerlijke diner moet je wel delen. In maar liefst 4 gangen serveren wij het beste van onze kaart bij jou op tafel. Van onze beroemde spareribs tot de lekkerste ossenhaaspuntjes en van de meest smaakvolle carpaccio tot de huisgemaakte apple crumble.

Openingstijden

Maandag 16.00 - 22.00 uur
Dinsdag 16.00 - 22.00 uur
Woensdag 16.00 - 22.00 uur
Donderdag 16.00 - 22.00 uur
Vrijdag 16.00 - 22.00 uur
Zaterdag 16.00 - 22.00 uur
Zondag 16.00 - 22.00 uur
   

 

 

Contactgegevens

Telefoon
0522 216 000

Website

www.beren.nl